Андрій Павелко зустрівся з футбольною спільнотою Миколаєва та Херсона

Перебуваючи з робочим візитом у Миколаєві, президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко разом із першим віце-президентом УАФ Вадимом Костюченком зустрілися з представниками футбольної спільноти регіону — членами виконкому обласної асоціації футболу на чолі з головою організації Олександром Пасічним, керівниками й тренерами місцевих ДЮСШ і футбольних академій, а також меценатами, які підтримують розвиток футболу на Миколаївщині.0

Учасники зустрічі обговорили питання організації й надання гуманітарної допомоги людям, які постраждали від війни, та евакуацію юних вихованців футбольних шкіл до західних областей України й у футбольні кемпінги європейських партнерів УАФ. Гуманітарний хаб УАФ у Миколаєві продовжує свою роботу й, серед іншого, поєднуватиме виконання запитів на надання допомоги, які будуть надходити від сусідньої Херсонської області. Координатором цього напрямку є голова Херсонської обласної асоціації футболу Андрій Гордєєв, який тимчасово перебуває в Миколаєві.
«Футбольна родина Миколаєва залишається в рідному місті, і кожен її представник на своєму місці робить те, що може, для спільної перемоги. Це була дуже тепла зустріч із добрими друзями. Пріоритет номер один — евакуація й безпечне розміщення дітей подалі від бойових дій, захист нашого майбутнього. Вдячний футбольній спільноті за невичерпні оптимізм і хоробрість!», - відзначив після зустрічі Андрій Павелко. 

Фото:

Нашi партнери