Кращих херсонських тренерів з кіокушин карате нагородили Почесними відзнаками обласної ради

18 лютого 2022 року  у Херсоні  під головуванням Олександра Самойленка пройшла ХII сесія  Херсонської обласної ради VІІІ скликання. Традиційно перед початком пленарного засідання відбулось нагородження херсонців за високі досягнення та вагомий внесок у розбудову Херсонщини.

Так, за багаторічну плідну професійну діяльність, підвищення авторитету України на міжнародній спортивній арені, підготовку спортсменів високого рівня до чемпіонату Європи з Кіокушин БуДо карате у м. Лежайськ (Польща) Почесною відзнакою Херсонської обласної ради нагороджено тренерів Херсонської обласної громадської організації «Федерація Кіокушин карате та рукопашного бою» Сергія Всеволодова, Ігоря Доценко та Леоніда Чернявського. 


«Щороку, як тренери, ви виховуєте спортсменів, які доводять всьому світу, що Україна, зокрема Херсонщина – найкраща. Дякую Вам за величезну роботу з розвитку та популяризації спорту серед молоді», – привітав тренерів Олександр Самойленко.

Нагадаємо, херсонські спортсмени на чемпіонаті Євроки х кіокушин карате  досягли приголомшливих  результатів – 19 золотих, 16 срібних та 13 брозових  медалей.

Пресслужба Херсонської облради


Фото:

Нашi партнери