На чемпіонаті Херсонщини новокаховські боксери вибороли шість золотих нагород

На відкритому чемпіонаті Херсонщини серед еліти, молоді, юніорів і юнаків вдало виступили боксери з Нової Каховки, повідомляє Online НК з посиланням на RadioNovaKahovka у соціальній мережі.

У змаганнях взяли участь боксери зі всієї Херсонщини, а також дві команди з Миколаївської області. Честь Нової Каховки представляли десять вихованців клубу боксу «Данька». Про це розповів керівник клубу Олександр Курдов.


Перемогу на турнірі вдалося здобути шістьом новокаховським  спортсменам. Медалі найвищого ґатунку додому привезли: Микита Кисельов (еліта, 92 кг+), призерка чемпіонату Європи, кандидат у майстри спорту Ярослава Масюткіна (молодь, до 60 кг), Микита Задоя (юнаки, до 80 кг), Руслан Гаранько (юнаки, до 44 кг), Денис Харченко (юнаки, до 48 кг), Павло Ращупкін (молодь, до 86 кг).

Руслана Гаранька назвали кращим боксером турніру серед юнаків. Від обласної федерації боксу хлопець отримав Кубок та заохочувальні призи. Крім того, федерація боксу признала Олександра Курдова кращим тренером області 2020-3021 років серед тренерів жіночих команд. 
Тренер розповів, що наразі триває підготовка до чемпіонату України, який розпочнеться 22 січня  2021 року у Тернополі. До змагань за особливою програмою готується трикратна чемпіонка України, двократна призерка чемпіонату Європи, учасниця чемпіонату світу, майстер спорту Катерина Боднарчук. Незабаром також відбудеться юнацька зональна першість країни як відбірковий етап до головних змагань.


Фото:

Нашi партнери