Вихованці Херсонського Центру дитячо-юнацької творчості стали переможцями зимового чемпіонату України зі спортивного орієнтування

Триразовими переможцями триденного зимового чемпіонату України зі спортивного орієнтування, що пройшов 7-9 січня 2022 року на території Олешківського лісництва, стали троє вихованців гуртка «Спортивне орієнтування» (тренер  Ірина Васіна) Херсонського Центру дитячої та юнацької творчості Херсонської міської ради. 


У перший день змагань на ультракоротких дистанціях першими фінішували: в групі Ч-18 – Скворцов Юрій (ЗЗСО № 41), в групі Ж-18 – Остапенко Єлизавета (студентка ХДУ); в групі Ч-20 другим фінішував Кражев Ігор (студент Херсонського вищого професійного комерційного училища); п’ятою на фініші в групі Ж-14 стала Мітрофанова Вероніка (ЗЗСО № 27).

Другий день чемпіонату – ультрадовгі дистанції – І місце в групі Ч-18 – Скворцов Юрій, в групі Ж-18 – Остапенко Єлизавета, ІІ місце в групі Ч-20 – Кражев Ігор.

Третій день приніс орієнтувальникам на ультрасередніх дистанціях точо такі самі результати, як у перший та другий день змагань.


Фото:

Нашi партнери