Дмитро Оболєнцев: «Докладемо максимум зусиль, аби вихованці нашої школи показували гідні результати»

19 січня 2022 Наприкінці осені минулого року майстер спорту міжнародного класу, представник Херсонської обласної федерації боксу Дмитро Оболєнцев очолив обласну комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу Херсонської облради - КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту». 

Наприкінці осені минулого року майстер спорту міжнародного класу, представник Херсонської обласної федерації боксу Дмитро Оболєнцев очолив обласну комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу Херсонської облради - КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту». Про свої завдання він розповів в інтерв’ю офіційному сайту Херсонської облради.- Дмитро Миколайович, Ви 28 листопада очолили КЗ «Обласна комплекмгп дитячо-юнацька спортивна школа з боксу та інших видів спорту» Херсонської обласної ради. Розкажіть більше про заклад?

– 3 роки тому було створено комунальну обласну школу. Протягом цього часу вона переживала процес становлення і наприкінці листопада 2021 року була перейменована на КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Херсонської обласної ради. Також школа продовжує співпрацювати із ФСО «Україна».


- Які види спорту представлені в ОКДЮСШ?

– У нашій школі представлені такі види спорту як: кульова стрільба, кіокушин БуДо карате, тайський бокс, легка атлетика та найбільше відділення – це відділення боксу.

- Розкажіть про останні досягнення Ваших вихованців.

– У грудні у Польщі відбувся чемпіонат Європи з кіокушин карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих у розділі «куміте» та «ката». У змаганнях брали участь вихованці із Нової Каховки КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту», тренер Олег Жиров. За підсумками чемпіонату наші спортсмени здобули 7 золотих, 2 срібні та 3 бронзові медалі. Крім того, на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, що відбувся у жовтні, у Чорногорії, вихованка ОКДЮСШ Катерина Боднарчук стала бронзовим призером змагань. Також у грудні відбувся чемпіонат України з кульової стрільби, де представники нашої школи посіли 4 загальнокомандне місце.

- Ким фінансується ОКДЮСШ?

– КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» фінансується з обласного бюджету. Хочу подякувати керівництву Херсонської обласної ради та Херсонській обласній державній адміністрації за плідну співпрацю та постійну підтримку.

- Поділіться планами на рік.

– У майбутньому ми докладемо максимум зусиль, аби вихованці нашої школи показали гідні результати не лише на обласних та всеукраїнських змаганнях, а також на змаганнях європейського та світового рівнів.

Пресслужба  Херсонської обласної ради


Фото:

Нашi партнери