Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Олександра Головка»

З 27 по 29 грудня 2021 року  у Херсоні на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи  проходив Всеукраїнський традиційний турнір з футзалу на призи Олександра Головка серед команд юнаків 2012 р.н. У турнірі взяли участь 10 команд з Херсона, Каховки та Миколаєва. Перші два дні змагання проходили за коловою системою. 

В останній день команди змагалися за  наступні місця. 
Матч за 9-10 місце: ДЮСШ-2 «Херсон»«Stars-Острів» 1:2 
Матч за 7-8 місце: «Лідер» Каховка – «Стелс-2»  1:1, пенальті  5:4 
І-півфінал: СДЮСШОР Миколаїв – ДЮСШ-1 «Херсон:  2:1 
ІІ-півфінал: СК  «Каховка»«Стелс-1»  5:4 
Матч за 5-6 місце: «Освіта-1» «Освіта-2»  5:2 
Матч за 3-місце: ДЮСШ-1 «Херсон»  «Стелс-1»  2:6 
У фінальному матчі зустрілися СДЮСШОР Миколаїв та СК «Каховка». Каховські юнаки грали дуже технічно, та не зважаючи на сильного опонента їм вдалося заволодіти ініціативою та довести матч до переможного рахунку. 
Фінал. СДЮСШОР Миколаїв – СК «Каховка»  1:4 (0:2) 
У ході турніру визначався найкращий гравець кожної команди: 
ДЮСШ-2 «Херсон» (10 місце) – Добров Олександр 
«Stars-Острів» (9 місце)  – Корюнов Дмитро 
«Стелс-2» (8 місце)  – Соколенко Микита 
«Лідер»  Каховка  (7 місце) – Кобицький Єгор 
«Освіта-2» (6 місце)  – Анастасенко Данило          

«Освіта-1»  (5 місце) – Дерен Владислав
ДЮСШ «Херсон»  (4 місце) – Якушенко Ілля
«Стелс» (3 місце)  – Гришан Дамір 
СДЮСШОР Миколаїв  (2 місце) – Гочетов Кирило 
СК  «Каховка» (1 місце) - Левченко Лев 
Нагородження проводили директор КДЮСШ Віктор Нойок та почесний гість турніру – відомий український футболіст та тренер Олександр Головко. 
Олександр Головко привітав усіх присутніх з прийдешними святами та побажав усім нових спортивних успіхів та досягнень. 
Також він відзначив кращого гравця турніру, який отримав у подарунок м’яч з його особистим підписом:  ним став гравець команди СК «Каховка» Рибалко Микита.
Усі команди-учасниці отримали на згадку про цей турнір почесні кубки, переможець та призери змагань були також нагородженні пам’ятними медалями відповідних ступенів. Крім того, на дітей чекали ще й солодкі подарунки від спонсорів.
Довідково.Олександр Головко – колишній футболіст, капітан київського «Динамо» та збірної України. Народився 6 січня 1972 року в Херсоні. Вихованець херсонської ДЮСШ №1-«Освіта», перший тренер – Євген Кузовенков. Єдиний футболіст, який вигравав титул чемпіона України з двома різними клубами. Восьмиразовий чемпіон України, п’ятиразовий володар Кубку країни, півфіналіст Ліги Чемпіонів 1998/1999. Тричі визнавався кращим центральним захисником у списку кращих 33-х футболістів України. Усього виходив на поле у складі головної команди України 58 разів, у тому числі 13 разів — як капітан збірної. Виступав за клуби «Таврія» Сімферополь (1991-1995, 2004-2006), «Динамо» Київ (1995-2004), китайський «Циндао Бейлет» (2004). Після завершення професійної кар’єри гравця зайнявся тренерською діяльністю. З 2006 року тренував молодіжну збірну України. Дитячий турнір на його честь у місті Херсон проводиться вже понад 20 років


Фото:

Нашi партнери