Верхньорогачицькі пауерліфтери вибороли медалі чемпіонату України

У спортивному комплексі м. Дергачі Харківської області 19 грудня  2021 року відбувався чемпіонат України з пауерліфтингу федерації wPF KRAWA. У змаганняї взяли участь понад 160 спортсменів, у тому числі від Херсонщини верхньорогачицькі пауерліфтери - Костянтин Денщик, Анатолій Федорук та тренер Євгеній Грушецький.

Змагання проходили в декілька етапів за різними віковими та ваговими категоріями. Представники Верхньорогачицької ДЮСШ змагалися в категоріях Powerlifting (триборство) та Deadlift (станова тяга)


Та попри сильних суперників та переживання, вони показали такі результати: І місце -  Денщик Костянтин (в становій тязі у ваговій категорії до 48 кг); Федорук Анатолій (в становій тязі у ваговій категорії до 67 кг); ІІ місце -  Грушецький Євгеній (в категорії Open, серед професіоналів у ваговій категорії до 110 кг), виконавши норматив майстра спорту України.

Нагадаємо, що у вересні вихованець Великолепетиського спортклубу , майстер спорту України  Олександр Пишенков чтав бронзовим призером чемпіонату світу  з пауерліфтингу, який проходив  з 29 вересня по 4 жовтня у шведському місті  Хальмстадт.


Фото:

Нашi партнери