«Моя Олімпійська мрія» для юних батутистів Херсона

Усе завжди починається з мрії! А далі розпочинається шлях до її втілення у життя – робота над собою, подолання перешкод, нелегка праця. Історія знає багато прикладів втілення мрій відомих людей, у тому числі й олімпійців. Який шлях вони здолали? Що їм допомогло дістатись заповітного Олімпу? І до чого приводять мрії? Відповіді на ці питання допоможе знайти проєкт «Моя Олімпійська мрія», започаткований Національним олімпійським комітетом цього року, покликаний надихнути юних спортсменів не боятися йти до своєї мети.

Проєкт було презентовано й у місті Херсоні під час міських змагань зі стрибків на батуті, які проходили 12-18 грудня 2021 року у НВК № 56Виконавча директорка Херсонського обласного відділення НОК України Луїза Кірсанова розповіла юним спортсменам про проєкт, наголосивши, що у житті дуже важливо вміти мріяти. 


Завітав до маленьких батутистів, щоб розповісти їм про свою мрію, і учасник Олімпійських ігор  у Токіо-2020 Микола Просторов, який почав займатися стрибками на батуті  з п’яти років у Херсонській дитячо-юнацькій спортивній школі № 6 під керівництвом тренера Оксани Нікітіної.

ДЮСШ № 6 Херсонської міської ради -  альма-матер для багатьох херсонських спортсменів, які представляли та прославляли Україну на різноманітних чемпіонатах Європи, Всесвітніх та Олімпійських іграх.

Директорка спортивної школи Галина Метела розповіла, що мріяти дуже важливо не лише дітям, а й дорослим, відзначивши, що щаслива, що завдяки її вихованцям втілюються в життя і її мрії.

У подарунок від НОК України спортивна школа отримала набір м’ячів, а діти – унікальну можливість поспілкуватись з олімпійцем Миколою Просторовим та ще й отримати автограф на згадку.



Фото:

Нашi партнери