У Присиваської ОТГ побудували універсальний спортмайданчик

Восени 2021 року в селі Іванівка Присиваської територіальної громади на базі Іванівської ЗОШ І-ІІ ступенів почали будівництво універсального спортивного майданчика.
Будівництво сучасного універсального спортивного майданчика в громаді спрямоване на покращення спортивної інфраструктури, збільшення кількості доступних об’єктів для проведення фізкультурно-оздоровчих та масових спортивних заходів серед усіх категорій населення, створення умов для задоволення потреб кожного мешканця громади у зміцненні здоров’я та фізичного розвитку. Про це йдеться у повідомленні на сайті громади. 
Зокрема спортивний майданчик дозволить займатися улюбленим видом спорту на відкритому повітрі, проводити місцеві, районні спортивні змагання тощо. 
Наразі всі будівельні роботи завершені. На спортивне поле нанесена розмітка, встановлені футбольні ворота та баскетбольні кільця зі стійками. Територія обгороджена.
Проєкт «Будівництво універсального спортивного майданчика на території Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Присиваської сільської ради Херсонської області за адресою: вул.Центральна, 9-б, с.Іванівка, Херсонська область» реалізовано за кошти освітньої субвенції. Вартість проєкту – 1 649 112,00 грн.


Фото:

Нашi партнери