Херсонська школа вищої спортивної майстерності в очікуванні початку комплексного оновлення свого майнового комплексу у 2022 році

Про це йдеться на офіційній стрніціці у Фейсбук  комунального закладу напередодні новорічних свят.

«Напередодні новорічних свят, маємо новини, які для нас є запорукою розвитку, успіху та впевненості, що 2022 рік стане для КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради початком комплексного оновлення майнового комплексу закладу! 
Проект «Реконструкція тенісного корту під легкоатлетичний майданчик комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради» пройшов складну процедуру погоджень та став переможцем серед спортивних проектів конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2022 рік! 

Даний проект є соціально-економічно значимим, його розроблено відповідно до стратегічних цілей, пріоритетних напрямків та завдань Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2027 року та Стратегії розвитку Херсонської області на період 2021-2027 років. 
Реалізація проекту допоможе вирішити гостру проблему відсутності сучасної спортивної інфраструктури в регіоні. Легкоатлетичний майданчик відповідатиме державним вимогам та стандартам, що дозволить задовольнити, як потреби спорту вищих досягнень, так і спортивно налаштованого населення. 
Комунальний заклад «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради (далі – ХШВСМ) введений в експлуатацію в 1979 році, як навчально-спортивна база олімпійської підготовки збірних команд України з веслувальних видів спорту. Постановою Кабінету Міністрів України від 3 вересня 1997 року № 99 ХШВСМ віднесено до категорії головних олімпійських баз підготовки спортсменів високого класу України. 
У ХШВСМ відкрито вісім відділень з олімпійських видів спорту. Одним з пріоритетних видів спорту Херсонської області визнано легку атлетику. Спортсмени відділення легкої атлетики – це члени національної збірної команди України, багаторазові чемпіони всеукраїнських та міжнародних змагань.Тенісний корт, на якому тренуються спортсмени ХШВСМ, знаходиться в незадовільному технічному стані. Тому, гостро стоїть питання необхідності реконструкції тенісного корту під легкоатлетичний майданчик, який відповідатиме всім державним вимогам та стандартам і матиме сучасний естетичний вигляд. 
Сподіваємось, що 2022 рік стане для КЗ «Херсонська школа вишої спортивної майстерності» Херсонської обласної арди  початком оновлення, осучаснення, реконструкції цілісного майнового комплексу, який є єдиним Україні», - йдеться у  дописі ХШВСМ.

 


Фото:

Нашi партнери