Вітання президента НОК України Сергія Бубки з нагоди 31-ї річниці заснування Національного олімпійського комітету України

Дорогі друзі! Щиро вітаю усю багаточисельну Олімпійську родину України зі знаковою датою для всього нашого спорту – Днем заснування Національного олімпійського комітету!

Рівно 31 рік тому, 22 грудня 1990 року, Генеральна асамблея засновників ухвалила рішення щодо створення НОК України, яке підтримала згодом міжнародна олімпійська спільнота.


Озираючись на пройдений шлях, видатні славні олімпійські перемоги, здобуте високе визнання, вагомий авторитет  та значні успіхи – можемо із впевненістю констатувати: Україну знають, поважають і цінують в олімпійському світі.

Ми неодноразово доводили, що здатні йти вперед навіть у непрості часи, долати виклики та трансформуватися, вирішувати нелегкі завдання та втілювати нові ідеї.

Завдячуючи наполегливості, злагодженій роботі та професіоналізму команди однодумців сьогодні ми маємо розуміння та підтримку на всіх рівнях державної влади – від Президента України, Уряду й Парламенту до органів місцевого самоврядування, а також повагу й сприяння від лідерів світового спорту, зокрема Міжнародного олімпійського комітету, Європейських олімпійських комітетів та Асоціації національних олімпійських комітетів.

Щиро дякую усім засновникам та членам Національного олімпійського комітету різних років, атлетам, тренерам та ветеранам спорту, фахівцям і партнерам, представникам засобів масової інформації, усім поціновувачам спорту, кому небайдужі олімпійські цінності, хто своєю щоденною працею підтверджує вірність олімпійським ідеалам та прославляє Україну на міжнародній арені своїми здобутками.

І хоча лише цього року слово «разом» було додане до оновленого олімпійського девізу, приємно знати та розуміти, що воно було і буде основоположним у нашій діяльності завжди.

Тож не будемо зупинятися на досягнутому, а продовжуватимемо ставити амбітні цілі, втілювати креативні задуми та підкорювати нові вершини швидше, вище, сильніше – разом!

Бажаю усім нам олімпійського завзяття, незламної віри у спільний успіх та нових олімпійських перемог!

 З повагою

Президент,

олімпійський чемпіон                                                                                                          Сергій БУБКА


Фото:

Нашi партнери