В Енергодарі пройшов турнір з боксу «Юний олімпієць»

З 16 по 19 грудня 2021 року у місті Енергодар (Запорізька область) відбувся турнір «Юний олімпієць». Загалом на ринг вийшли 146 учасників 2007-2008, 2009-2010 та 2011-2012 років народження. Склад учасників був представлений командами з Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Харківської, Луганської областей, міст Сєвєродонецька, Лисичанська, Енергодара, Кирилівки, Бердянська. До боротьби за медалі долучилися і два колективи з Молдови. 

За підсумками відкритого турніру «Юний олімпієць» представники Херсонської обласної організації Федерації боксу України у своїх вагових категоріях показали такі результати: 
- серед юнаків 2009-2010 р.н. Романій Мирон – І місце у ваговій категорії 40 кг;

- серед юнаків 2007-2008 р.н. Таран Олександр - І  місце у ваговій категорії 60 кг; Гаранько Руслан – ІІ місце у ваговій категорії 44 кг.

Бронзовими призерами змагань стали: Абрамов Микита (38 кг), Демчук Костянтин (38 кг), Харченко Денис (46 кг), Медведський Анатолій (60 кг).

Кубком «За волю до перемоги» було нагороджено Медведського Анатолія,  нагороду  «За найкращу техніку» отримав  Таран Олександр.

Супроводжував херсонську команду тренер – Олександр Курдов. Едуард Годес брав участь у турнірі як головний суддя, Богдан Чорний – як головний секретар. «Турнір «Юний олімпієць» вже є традиційним. Раніше він проходив у ДЮСШ імені Володимира Романовича Манзулі – заслуженого тренера України та заслуженого працівника фізичної культури і спорту, який виховав цілу плеяду талановитих боксерів.

Раніше Володимир Романович сам проводив ці змагання, які були присвячені Дню енергетика. Зараз же директор цього ДЮСШ продовжує традиції, започатковані легендарним тренером, і в черговий раз організував змагання для підвищення рівня майстерності місцевих боксерів. Я дуже задоволений тим, як пройшов турнір», - розповів головний секрета змагань, суддя міжнародної категорії Богдан Чорний.

Фото:

Нашi партнери