Керівники Херсонської області зустрілися із учасниками чемпіонату Європи з кіокушин карате

З 11 по 12 грудня 2021 року в Польщі відбувся чемпіонат Європи з кіокушин карате (World Kyokushin Budokai). У ньому взяли участь 600 спортсменів із 15 країн. Збірна України завоювала перше загальнокомандне місце, здобувши 34 золотих, 29 срібних та 21 бронзову медалі. З них 19 золотих, 18 срібних та 13 бронзових нагород виборені херсонцями.

Херсонські  спортсмени вже повернулися додому і першими їх зустріли керівники Херсонщини – перший заступник голови облради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський та голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута.


«Більша частина здобутих національною збірною нагород – це ваші медалі. Тож, без перебільшення, перше загальнокомандне місце України – це, в першу чергу, ваша заслуга!, – звернувся до спортсменів Юрій Соболевський та додав, – Знаю, що за омріяною перемогою стоїть багаторічна важка праця, працьовитість та прагнення домогтися бажаної мети. І сьогодні ви демонструєте свої високі результати усьому світу. Ви увійшли в історію спорту!».

 Користуючись нагодою перший заступник голови облради – керівник виконавчого апарату побажав кожному підкорення нових висот, ставити перед собою високі цілі і досягати їх.

Також він наголосив на тому, що спорт потрібен не лише для того, щоб перемагати, а й для того, щоб загартовувати власний характер, волю, вчитися поважати усіх – тренера, партнера, суперників.

Окремо Юрій Соболевський подякував очільнику громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Кіокушин БуДо карате» Сергію Всеволодову за колосальну роботу з розвитку фізичних можливостей юного покоління.

 Сергій Всеволодов – має 7 дан з кіокушин карате, заслуженний працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, Почесний громадянин міста Херсона.

На сьогодні очолюване ним ГО «Всеукраїнське об’єднення «Кіокушин БуДо карате» є найрезультативнішим та найчисельнішим серед українського кіокушин, має 15 відокремлених підрозділів та налічує близько 10 000 членів.

З 1993 по 2020 роки вихованці Сергія Всеволодова здобули 16 золотих, 9 срібних та 12 бронзових медалей чемпіонатів світу; 70 золотих, 66 срібних, та 56 бронзових медалей чемпіонатів Європи.

«Ви – справжній наставник для нашої молоді!», – резюмував Юрій Соболевський.

У ході зустрічі Сергій Всеволодов повідомив, що «Кіокушин БуДо карате» отримав дозвіл провести чемпіонат світу в Україні, який  проходитиме вперше.

Тож, він звернувся до своїх вихованців із закликом до згуртування, аби і вдало виступити на найбільшому міжнародному турнірі, і якнайкраще організувати змагання та зарекомендувати себе як одну з найсильніших країн-організаторів.

Пресслужба Херсонської облради


Фото:

Нашi партнери