Анастасія Четверікова отримала ключ від квартири в новобудові Житомира

Олімпійська призерка з Житомира Анастасія Четверікова 10 грудня 2021 року отримала ключ від власної квартири. Про це в соцмережі Facebook  написав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.  


«
Сьогодні мав приємну нагоду передати нашій срібній призерці, учасниці Олімпійських Ігор Токіо-2020, веслувальниці-каноїстці Анастасії Четверіковій ключі від її нової оселі у Житомирі. Сподіваюсь, що нова квартира стане для неї чудовим подарунком до прийдешніх новорічних свят, а також свідченням нашої вдячності за її досягнення. Адже Анастасія продовжує гідно захищати честь Житомирщини та України на міжнародній спортивній арені. і кожною своєю перемогою надихає спортивну молодь області до нових звершень. 
Двокімнатну квартиру вартістю в 1,2 мільйона гривень в одній з новобудов Житомира придбали завдяки співпраці обласної й місцевої влади, відгукнувшись на ініціативу Президента, належним чином відзначити успіхи наших олімпійців на цьогорічних змаганнях. Нову оселю молода спортсменка обрала сама та вже уклала договір, ставши повноцінним власником новозбудованого житла. Ледве стримуючи емоції, Анастасія та її тренери подякували всім небайдужим, хто мав відношення до розв’язання усіх питань що передували цьому щасливому дню. 
Зараз дуже важливо, щоб якомога більше людей залучати до здорового способу життя, до занять спортом, щоб формувати у них правильні риси характеру, такі як наполегливість, бажання працювати над собою, ставити собі мету та досягати її. Це все формується завдяки новій спортивній інфраструктурі, що оновлюється в рамках програми Президента «Велике будівництво». Отже, будемо й надалі працювати, щоб Житомирщина голосно звучала на спортивній арені України та світу», - написав Віталій Бунечко.


Фото:

Нашi партнери