В Україні стартував Європейський тиждень #BeActive

23 вересня 2021 року  всі країни Старого світу дають старт Європейському тижню спорту (ЄТС), який був започаткований за ініціативи Європейської комісії задля популяризації спорту та фізичної активності на континенті.

Починаючи з 2015 року до нього долучилися понад 71 мільйон людей з 42 країн.




В Україні вже третій рік поспіль координатором цієї спортивної події виступає Національний олімпійський комітет України,  який разом з амбасадорами ЄТС - іменитими медалістами Олімпійських ігор - президентом НОК України Сергієм Бубкою, Оленою Говоровою, Ольгою Саладухою, Наталією Добринською та  Анастасією Коженковою, ініціює різноманітні активності, що спонукають людей до здорового способу життя – бути активними та спортивними. 

Як і минулого року, протягом кількох тижнів у навчальних закладах, на відкритих майданчиках та стадіонах, на сторінках соціальних мереж, проходитимуть активності Всеукраїнського проєкту «Олімпійський урок #BeActive», під час яких можна буде  не лише дізнатися про спорт, а й спробувати себе в різних видах разом з відомими олімпійцями.

Завдяки провідним спортсменам країни учасники матимуть нагоду ввести девіз Європейського тижня спорту – «Будь активним #BeActive» у своє повсякденне життя.

Адже бути активним - це набагато більше, ніж щодня робити вправи та тренуватися, щоб залишатися у формі. Бути активним означає бути відданим собі, рішучим і мотивованим продовжувати навчання на регулярній основі. 

Долучитися до заходів, відомих під гештегом #BeActive, і закликати інших бути активними й вести здоровий спосіб життя може кожний. Для цього у соціальних мережах достатньо зробити анонс про початок Європейського тижня спорту й додати до нього відео, в якому ви розкажете про свою спортивну історію або свою спортивну рутину.

У відео «Моя спортивна історія» потрібно показати й розказати про те, чому ви не уявляєте свого життя без спорту, про важливість участі у Європейському тижні спорту й дати пораду з вашого особистого досвіду, як бути активним – #BeActeve.

У відео «Моя спортивна рутина» розкажіть про те, які вправи вам подобається найбільше (і чому), щоб відчувати себе бадьорими і щасливими. Покажіть вправу і запросіть інших зробити і повторити її та поділитися відео у соціальних мережах з нагоди Європейського тижня спорту.

Супроводжуйте ваші пости тегами:

@EuSport для Twitter

@european_youth_eu для Instagram

@EUErasmusPlusProgramme для Facebook

А також використовуйте хештеги: #BeActive #EuropeanWeekofSport

Долучайтеся до Європейського тижня спорту


Фото:

Нашi партнери