Афанасьєв Дмитро Володимирович

Інструктор міжнародного класу з таеквон-до ІТФ України, володар чорного пояса, VI дан, дворазовий чемпіон Європи серед ветеранів, тренер херсонського клубу Таеквон-До ІТФ «Кобуксон»


Народився 29 листопада 1969 року. Освіта вища, має диплом магістра фізичного виховання.  
У змаганнях з таеквон-до  як спортсмен виступав ще на початку 90-х років минулого століття.  
Інструктор міжнародного класу, має відповідну ліцензію. Володар чорного пояса, VI дан.

Тренер Херсонського клубу Таеквон-До ІТФ «Кобуксон», де у дитячих та дорослих секціях займаються  діти і дорослі  від 12 років.
Члени  клубу виступають на  змаганнях різного рівня, показуючи свою майстерність  і  клас. 
Серед його вихованців - майстри спорту України міжнародного класу, бронзова призерка чемпіонату Європи 2017 року Катерина Афанасьєва (ІІІ дан) і срібна призерка чемпіонату Європи 2017 року Анастасія Семенова (ІІ дан), майстер спорту України Олексій Короєв (ІІ дан), кандидати у майстри спорту України:  Віталій Діброва (І дан), Станіслав Атанов, Марія Біла, Яросалв Горбенко, Кирило Жук, Іван Короєв, бронзова призерка чемпіонтау Європи 2016 року Людмила Курнос, срібна призерка чемпіонату Європи 2016 року Віолетта Череднюк 
Тренер жіночої  збірної  України з  таеквон-ло ІТФ України. 
Член президіуму  Федерації Таеквон-До ІТФ України. 
Голова  філії ГО «Федерація Таеквон-до ІТФ України в Херсонській області». 
У 2013 році взяв участь у  V  чемпіонаті Європи серед ветеранів у словенському місті Блед, де став дворазовим чемпіоном Європи з таеквон-до ІТФ серед ветеранів у ваговій категорії 64 кг і в розділі «Туль» IV дан, провівши: на Даянг (килим для таеквон-до) три поєдинки: спочатку з уельським спортсменом, потім з представником Північної Ірландії, а в фіналі зустрівся з бельгійцем. Всі свої бої виграв впевнено за очками. У вирішальній сутичці  спортсмен з Бельгії програв Дмитру з рахунком 0: 4. 
У 2020 році став срібним призером  чемпіонату України серед ветеранів (спарринг) 
Суддівський досвід  -  головний суддя чемпіонатів і КубківХерсонської області, Кубків Херсонської області серед юнаків і юніорів «Козацький гарт» і «Героям слава!» (2016-2017)





Оновлено: 9 липня 2021


Фото:

Нашi партнери