Кіста́нов Михайло Анатолійович

Заслужений тренер СРСР  та України з веслування на байдарках і каное, вчитель вищої категорії фізичної культури  Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 56

 

Народився 18 лютого 1954 року у м.  Мала Виска (Маловисківський район, Кіровоградська область) .

Освіта вища, у 1975 році закінчив Миколаївський педагогічний інститут, тренер з веслування на байдарках і каное.

З 1976 року працював тренером Херсонської  СДЮШОР  з веслування спортивного товариств «Авангард»; з 1991 – учитель, старший учитель вищої категорії фізичної культури Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 56 (Херсонський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад - спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня - гімназія» № 56 Херсонської міської ради, 2018), водночас з 1994 - тренер-викладач з пляжного волейболу Херсонської ДЮСШ № 6.

Заслужений  тренер СРСР (1987) та України (1987) з веслування на байдарках і каное.

Серед вихованців –  майстер спорту  міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, бронзовий призер чемпіонату світу з веслування на байдарці-четвірці С. Кісільов, призери чемпіонату СРСР  С. Кірнаєв, С. Чіченін.

Висококваліфікований тренер, відповідальний і вимогливмй педагог, людина щира і відкрита, яка до останніх днів свого життя залишилася вірною ідеалам спорту та вихованню дітей для майбутнього  України.
Пішов з життя 7 квітня 2018 року. Похований у м. Херсоні.

.
2018


Оновлено: 20 серпня 2020


Фото:

Нашi партнери